Samlet pris for misbrugsbehandling med døgnbehandling

For at imødekomme personer med alkohol- eller stofmisbrug, der har arbejde og ikke kan være væk fra dette alt for længe, har vi lavet dette samlede tilbud på misbrugsbehandling, inklusive døgnbehandling. Det kan benyttes af private, forsikringer, sundhedsforsikringer og kommuner.

 

  • 4 uger i intensivt døgnforløb i Fredensborg
  • 6 måneders ambulant behandling fordelt på 3 måneder med to aftner hver uge og 3 måneders med en aften om ugen.
  • Gratis ubegrænset pårørendetilbud, en aften hver anden uge

 

Normalpris kr. 102.669

 

Samlet pakkepris for misbrugsbehandling kr. 93.000 – Ring til os på 35353581

 

Dette tilbud inkl. døgnbehandling er velegnet til flere forskellige typer af misbrug som fx alkohol eller stofmisbrug. Ring til os anonymt for at få en uforpligtende evaluering.

 

Indhold i døgnbehandlingen

 

Vi tilbyder psykiatrisk vurdering og afrusning, efterfulgt af tilbagefaldsforebyggende terapi. Der er også mulighed for psykologsamtaler i døgndelen hvis det vurderes nødvendigt. Alle værelser i døgnbehandlingen er eneværelser med egen nøgle og der er TV og internet, og dermed mulighed for at have minimal kontakt til arbejdsplads eller familie under opholdet. Familien kan komme på besøg i weekenden og der vil være mindst en familiesamtale med terapeut på et af disse besøg under døgnforløbet. Der kan læses mere om døgnbehandlingen her.

 

Indhold i efterbehandlingen

 

Tilbagefaldsforebyggende rådgivning og identificering af højrisikosituationer. Hver deltager identificerer deres egne tilbagefalds-triggere og deler erfaringer med deres ædru og stoffrie liv. Der undervises også i mindfulness og stresshåndtering, alt sammen for at sikre at der ikke sker tilbagefald.

 

De nærmeste pårørende inddrages under hele behandlingsforløbet. Læs om vores pårørendebehandling her

gruppe behandling i alfa københavn En gruppe i aktion

Tilkøb

 

Det er muligt at tilkøbe yderligere ydelser såsom psykolog, psykiater, traumeterapi og ekstra tid i de forskellige indsatser. Dette aftales ved opstart, eller undervejs i forløbet.

 

Det med småt

 

Hele beløbet indbetales ved behandlingens opstart, med mindre andet aftales. I tilfælde af afslutning før tid beregnes der normal takst for de dage klienten har opholdt sig i behandlingstilbuddet. Hvis det ønsket kan der tilkøbes flere dage/uger/måneder efter behov.

 

Det er muligt at få gratis behandling igennem Kommunale tilbud og vi anbefaler at afsøge denne mulighed først. Hvis i derimod ikke har fået det forventede tilbud eller ikke ønsker kontakt med det offentlige system, er denne private løsning det helt rigtige.

 

Dette er en særligt tilpasset pakke til mennesker der er i arbejde. Hvis der ønskes et mere langvarigt og intensivt forløb kan dette aftales. Vores priser for alkoholbehandling- og misbrugsbehandling kan ses her.

 

Både AlfaRehab og Alfa Fredensborg er godkendt af socialtilsynet og styrelsen for patientsikkerhed.