Menu

Vi tilbyder GRATIS alkoholbehandling

Test dine vaner med en alkohol test

Denne test på 10 spørgsmål, kan give dig et indblik i dine drikkevaner og svarer på om du kan have behov for professionel hjælp og rådgivning.

*Bemærk at testen ikke er et lægeligt råd, men blot en hjælp til et indblik i din adfærd omkring alkohol.

Alkotest-survey-aktuel
Hvad er dit køn?
1. Hvor ofte drikker du noget, der indeholder alkohol?
Use Shift+Tab to go back

Din vej til at overvinde alkoholmisbrug – GRATIS

Hos AlfaRehab kan du få GRATIS hjælp til dine udfordringer med alkohol med en kommunal henvisning efter Sundhedslovens § 141.

Hvis du ønsker en snak med en af vores behandlere for at vurdere, om vores behandling matcher dine behov, opfordrer vi dig til at kontakte os når som helst. Ring til os eller  send en anonym besked for at arrangere en tid med en af vores behandlere.

Vi inviterer dig også gerne til et møde hos os, uden at du forpligter dig til behandling.

 

Ofte stillede spørgsmål

Vi møder mange spørgsmål omkring alkoholbehandling og ikke mindst at teste sig selv online.

Nedenfor besvarer vi nogle af de hyppigst stillede spørgsmål og vi håber, du finder de svar, du leder efter – ellers skal du ikke tøve med at kontakte os på tlf. (+45) 35 35 35 81. Når som helst, dag eller nat.

Kan jeg stole på en alkoholiker test?

Resultatet af denne alkoholtest skal ikke ses som en direkte diagnose. Men det er et rigtig godt værktøj til at give en indikation omkring dine alkoholvaner, og om vi vil anbefale dig at søge hjælp og rådgivning.

Hvad sker der hvis jeg scorer meget højt?

Hvis dit resultat fortæller at du kan have et problem med alkohol, vil vi klart opfordre dig til at søge professionel alkoholrådgivning – enten hos Os, din egen læge eller et helt 3. sted.

Det vigtigste er, at du får den hjælp du kan have behov for.

Jeg har taget testen på vegne af min mand, hvordan kommer jeg videre?

Faktisk oplever vi en klar overvægt af, at de personer vi møder i vores behandlinger, er blevet motiveret af netop en pårørende.

Derfor tilbyder vi også hjælp og støtte til dig selv som pårørende, og som oplever problemerne helt tæt på.

Måske du også kan få gavn af denne side: Hvordan motiverer jeg til at søge hjælp?

Hvem betaler for min alkoholbehandling?

AlfaRehab samarbejder med alle landets kommuner, og ved at gøre brug af §141 i Sundhedsloven, kan du få ambulant alkoholbehandling helt gratis.

Vi tilbyder også andre og mere intensive behandlingsprogrammer som er det man kalder for egenbetaling. Har kan du gøre brug af en evt. sundhedsforsikring (som ofte dækker misbrugsbehandling) eller har du midlerne, kan du selv betale.

Ofte ses det at arbejdsgiver vil betale for din behandling, da behandlingen er fradragsberretiget og din arbejdsgiver vil kunne beholde dig i dit job.

Læs meget mere om finansiering her.