Online rusmiddelbehandling

Et online behandlingstilbud til dig der ønsker din misbrugsbehandling hjemmefra.

Online rusmiddelbehandling AlfaRehab

Onlinebehandling er en type misbrugsbehandling, som passer ind i din hverdag og i dit liv.

 • ✔ Du kan modtage din behandling både derhjemme, på jobbet eller hvor du nu befinder dig
 • ✔ Den online behandlingsform er udviklet netop til dig, og andre borgere, der af forskellige årsager ikke har mulighed for, eller ikke ønsker, at møde ind på et behandlingscenter
 • ✔ Deltag på et onlinemøde, eller ved telefonopkald – du bestemmer selv
 • ✔ Din behandling indeholder naturligvis samme kvalitet som vores øvrige behandlingstilbud.

 

Online rusmiddelbehandling AlfaRehab

Kontakt os helt anonymt – hele døgnet

Vil du høre mere om online behandling for rusmidler? Både dig der selv bruger rusmidler, men i også dig der er pårørende og oplever problemerne helt tæt på.

Du skal blot kontakte os. Vi sidder klar døgnet rundt og din henvendelse er både uforpligtende og naturligvis helt fortrolig.

Anmeldelse-Alfa-Kobenhavn

Taknemmelig!

I dag har jeg ikke længere brug for mit stof for at få hverdagen til at fungere.

Jeg er så glad for at blive set og hørt!

Tak til Alfa – lifesavers er hvad i er!

Anmeldelse-Alfa-Kobenhavn

Min datter er tilbage

Min datter var kommet ud på et sidespor og hendes venner var bestemt ikke dem der hjalp- tværtimod.

Efter en god behandling hos AlfaRehab er hun tilbage til den hun var. Hun spiser, smiler og er bare glad. Jeg er så lykkelig!

Anmeldelse-Alfa-Kobenhavn

Nu er jeg clean!

Jeg var på Alfa og fik en fantastisk hjælp. Personalet er super dygtige, og omsorgsfulde,jeg har nu været clean i 5 et halvt år.

Og uden den mulighed havde jeg ikke været clean, det er et varmt og trygt sted. De gør det så godt!!

Online rusmiddelbehandling – Et resultat af Covid-19

Med online rusmiddelbehandling kan vores dygtige behandlere hjælpe dig fri af din afhængighed, når det passer dig og der, hvor det passer dig.

Under Covid-19 har vi hos Alfa formået at holde åbent hele tiden, som du forhåbentlig ved. Alligevel opfattede vi et behov om et digitalt tilbud.

For nogen, var det Corona-frygt, men for de fleste var det fordi at pandemien har lært mange, at digitale løsninger kan rigtig meget og for flere, er det den digitale fleksibilitet, der får hverdagen til at glide. – Derfor tilbyder vi nu effektiv og online rusmiddelbehandling!

"Corona startede min afhængighed"...

Covid-19 pandemien havde mange konsekvenser. En af dem var, at flere drak mere end normalt.

>> Læs Ninas historie

Har du problemer med alkohol og stoffer

Hvem får online behandling?

Den online misbrugsbehandling henvender sig til borgere med et ønske om reduktion af deres indtag samt til borgere der ønsker helt at ophøre med at indtage rusmidler. Det er derfor ikke nødvendigt at du har taget stilling til hvad dit mål skal være med behandlingen inden opstart.

Online behandling indeholder samtaler med en misbrugsbehandler, og  foregår via kommunikationsplatforme eller via telefon, alt efter hvad der passer den enkelte borger bedst.

Et online forløb vil typisk indeholde en ugentlig samtale, plus korte chek-ins ved akut behov. Desuden er der mulighed for kontakt til vores psykiater og socialrådgiver.

Hvordan fungerer online behandling?

Helt konkret tilbyder vi virtuel behandling for både alkohol– og stofbrugere. Som regel tilknyttes man en behandler som man aftaler faste tider med.

De fleste behandlinger foregår digitalt med et video møde, men er dette ikke optimalt for klienten og eller foretrækker de almindelige telefonopkald, kan det også arrangeres.

Målet er at du skal stoppe helt med at bruge rusmidler, eller kigge på dine vaner, så du ikke længere føler behov for at indtage lige så meget og ligeså ofte – og derfor risikere at ende ud i en decideret afhængighed.

Behandlingen indeholder samtaler hvor vi sammen vil have fokus på hvilken betydning rusmidler har haft i dit liv – hvad har de været en hjælp til og hvad har konsekvenserne undervejs været.

I samarbejde med en behandler, undersøges hvilke mønstre og strategier du bør gøre brug af og hvordan du kan bringe dig selv tættere på dine håb og drømme om at komme ud af dit forbrug.

Kontakt os anonymt – hele døgnet

Ring på 35 35 35 81

Vil du høre mere om online behandling for rusmidler?

Både dig der selv bruger rusmidler, men i også dig der er pårørende og oplever problemerne helt tæt på.

Gratis foredrag – også digitalt

Da vi hos Alfa gør utrolig meget ud af at tilbyde ekstra aktiviteter til alle vores klienter, gælder dette naturligvis også de, der går i online rusmiddelbehandling.

Derfor streamer vi rigtig mange af vores foredrag, så du, der tilhører ”online” gruppen også kan høre med.

Du får et personligt login som du blot bruger. Og naturligvis er du helt sikker og vi behandler dine personoplysninger forsvarligt.

Misbrugsbehandling på flere sprog

Vi tilbyder også online rusmiddelbehandling på flere sprog, så dette ikke skal stå i vejen for vejen til et friere liv. Kontakt os for at høre mere om dette og specifikke ønsker eller behov.

Hos os får du hjælp af:

 • ✔ Misbrugsbehandlere
 • ✔ Psykiatere
 • ✔ Psykologer
 • ✔ Psykoterapeuter
 • ✔ Misbrugsbehandlere
 • ✔ Sygeplejersker
 • ✔ Socialrådgivere
 • ✔ Mindfulness-undervisere.

Anna Vestergaard – én af vores misbrugsbehandlere udtaler:

”Mange tror jo at det kræver ansigt-til-ansigt at foretage behandlinger og det gjorde jeg faktisk også, men jeg må tilstå, at det digitale også kan noget helt særligt og at det fortrolige og tillidsfulde rum sagtens kan skabes på andre præmisser.

Der er jo så meget skyld og skam forbundet med misbrug at det er tydeligt, at der er nogen, der er mere trygge på distance eller over telefonen. Og det giver jo god mening, for vi mennesker er jo så forskellige,”

”Jeg oplever, at det er et rigtig fint tilbud til flere målgrupper. Nogle har arbejde og magter ikke at skulle ud af døren efter de er kommet hjem.

Andre har børn og andre forpligtelser, der gør det svært at få plads til fysiske møder i kalenderen og endeligt er der dem, der bor langt væk som aldrig ville i traditionel behandling fordi transporten spændte ben.

Alle disse målgrupper når vi nu og så skal vi ikke glemme, at vi nu også kan hjælpe og støtte vores klienter mens de er på ferie eller dem, der har en handikap, som står i vejen for transporten,”