Online misbrugsbehandling

Få hjælp og behandling online med AlfaRehab

Få hjælp i dag

Online rusmiddelbehandling

Med online rusmiddelbehandling kan vores dygtige behandlere hjælpe dig fri af din afhængighed, når det passer dig og der, hvor det passer dig.

Under Covid-19 har vi hos Alfa formået at holde åbent hele tiden, som du forhåbentlig ved. Alligevel opfattede vi et behov om et digitalt tilbud.

For nogen, var det Corona-frygt, men for de fleste var det fordi at pandemien har lært mange, at digitale løsninger kan rigtig meget og for flere, er det den digitale fleksibilitet, der får hverdagen til at glide. – Derfor tilbyder vi nu effektiv og online rusmiddelbehandling!

Læs mere om: Alfas misbrugsbehandling

Video eller mobil – Få behandling nu!

Helt konkret tilbyder vi virtuel behandling for både alkohol- og stofbrugere. Som regel tilknyttes man en behandler som man aftaler faste tider med.

De fleste behandlinger foregår digitalt med et video møde, men er dette ikke optimalt for klienten og eller foretrækker de almindelige telefonopkald, kan det også arrangeres.

Ligesom vores fysiske behandling vil klienter i denne behandling blive stillet en masse spørgsmål og tvinges til at reflektere over deres liv og årsagen bag de valg de træffer og har truffet. Behandleren kan sagtens give opgaver, der skal løse og som med al anden behandling er behandleren underlagt tavshedspligt.

Vi tilbyder behandling ONLINE

online misbrugsbehandling

Vores dygtige behandlerteam sidder klar ved tasterne.

”Mange tror jo at det kræver ansigt-til-ansigt at foretage behandlinger og det gjorde jeg faktisk også, men jeg må tilstå, at det digitale også kan noget helt særligt og at det fortrolige og tillidsfulde rum sagtens kan skabes på andre præmisser.

Der er jo så meget skyld og skam forbundet med misbrug at det er tydeligt, at der er nogen, der er mere trygge på distance eller over telefonen. Og det giver jo god mening, for vi mennesker er jo så forskellige,”

Anna Vestergaard

Online misbrugsbehandler

”Jeg oplever, at det er et rigtig fint tilbud til flere målgrupper. Nogle har arbejde og magter ikke at skulle ud af døren efter de er kommet hjem.

Andre har børn og andre forpligtelser, der gør det svært at få plads til fysiske møder i kalenderen og endeligt er der dem, der bor langt væk som aldrig ville i traditionel behandling fordi transporten spændte ben.

Alle disse målgrupper når vi nu og så skal vi ikke glemme, at vi nu også kan hjælpe og støtte vores klienter mens de er på ferie eller dem, der har en handikap, som står i vejen for transporten,”

Anna Vestergaard

Online misbrugsbehandler

Gratis foredrag – også digitalt

Da vi hos Alfa gør utrolig meget ud af at tilbyde ekstra aktiviteter til alle vores klienter, gælder dette naturligvis også de, der går i online rusmiddelbehandling.

Derfor streamer vi rigtig mange af vores foredrag, så klienter, der tilhører ”online” gruppen også tilbydes disse og kan høre alle ved blot at logge ind med deres personlige login.

Hjælp på flere sprog

Vi tilbyder også online rusmiddelbehandling på flere sprog, så dette ikke skal stå i vejen for vejen til et friere liv. Kontakt os for at høre mere om dette og specifikke ønsker eller behov.

Alle vores behandlere er klar til at hjælpe der hvor behovet er og det betyder, at vi alle er klædt på til at yde online behandling. Vores behandlere er.:

  • Psykiatere
  • Psykologer
  • Psykoterapeuter
  • Misbrugsbehandlere
  • Sygeplejersker
  • Socialrådgivere
  • Mindfulness-undervisere
alfarehab

Vi tilbyder online og anonym misbrugsbehandling – Misbrugsbehandling af erfarne misbrugsbehandlere med mange års professionel ekspertise.

Hvis du ønsker at høre mere om, eller påbegynde et behandlingsforløb – skal du blot kontakte os, og vi hjælper dig videre i processen. Bemærk at du også kan henvende dig som pårørende og blot ønsker svar på dine spørgsmål.

Kontakt os på denne side, eller ring til os på 35 35 35 81.

AlfaRehab tilbyder helhedsorienteret hjælp

Hos Alfa brænder vi for at gøre en forskel! Og med vores enorme erfaring og ekspertise, betegner vi os, som blandt de bedste på markedet.

Vi tilbyder specialiseret hjælp og viden fra vores fagligt kompetente personale.

FÅ HJÆLP NU