Få professionel hjælp med privat misbrugsbehandling

Få hjælp i dag

Privat rådgivning og misbrugsbehandling

Med privat misbrugsbehandling hos AlfaRehab får du målrettet og individuel hjælp til at skabe en ædru og/eller stoffri hverdag. Vi har en lang række forskellige tilbud, som vi tilpasser til lige præcis din situation. Læs mere om dine muligheder her på siden.

Det er aldrig for sent at få hjælp til at skabe en bedre hverdag for både dig og dine pårørende. Hos AlfaRehab har vi mange års erfaring med at hjælpe misbrugere ud af deres afhængighed. Vores erfarne behandlere giver dig de nødvendige redskaber til at ændre dit liv. Og hele behandlingsforløbet foregår efter netop dine behov.

Vi tilbyder privat misbrugsbehandling i hele landet

Hos AlfaRehab kan du både få offentligt betalt og privat misbrugsbehandling. Som borger i en dansk kommune har du nemlig ret til at blive behandlet uden at finde pengepungen frem. Men ingen er ens, og derfor tilbyder vi også, at du kan gå uden om kommunen.

Vælger du at blive behandlet i det private, er der en række forskellige finansieringsmuligheder. Det kan f.eks. være gennem din sundhedsforsikring eller via finansiering fra din arbejdsgiver. Kontakt os i dag for at høre mere om vores tilbud og dine finansieringsmuligheder.

AlfaRehab tilbyder privat misbrugsbehandling for flere forskellige former for afhængighed, heriblandt:

  •   Medicinmisbrug, som f.eks. morfin eller benzodiazepiner
  •   Narkotikamisbrug – både snifning, piller og injektionssprøjte
  •   Misbrug af nydelsesmidler, som f.eks. alkohol og cigaretter
  •   Hallucinogenmisbrug, heriblandt svampe, LSD og cannabis
  •   Blandingsmisbrug, der kombinerer flere afhængigheder

Der er altså ikke den situation, vi ikke har set før. Og vi kan derfor støtte dig i vejen ud på den anden side af afhængigheden – uanset hvad din afhængighed indebærer!

Lad os hjælpe

Har du brug for hjælp til at håndtere et misbrug eller overforbrug af stoffer eller alkohol?

Måske du har brug for hjælp til en pårørende?

Kontakt os helt uforpligtende og hør mere om vores tilbud for hjælp og behandling.

privat misbrugsbehandling

Mød et team af erfarne behandlere

Vi lægger stor vægt på, at vores behandling er baseret på solide erfaringer og faglig viden. Du vil derfor kun møde behandlere, som har helt styr på, hvad de laver. Flere af dem har desuden personlige erfaringer med misbrug – enten på egen krop eller som pårørende. De har derfor et indgående kendskab til, hvad du gennemgår.

Derudover er det vigtigt for os at behandle alle vores klienter med empati og medmenneskelighed. Du vil derfor altid blive mødt i øjenhøjde – og både dine udfordringer og dine holdninger vil blive taget seriøst. Det er nemlig din behandling og dit ansvar, men vi giver dig alle de rette rammer og værktøjer til at gøre arbejdet.

Læs også: Mød vores professionelle team

misbrugsbehandling privat

Hvordan foregår behandlingen hos AlfaRehab?

Ingen mennesker er ens, og der eksisterer derfor heller ikke én pakkeløsning, som kan hjælpe alle ud af et misbrug. Hos AlfaRehab tilpasser vi derimod altid behandlingsforløb til den enkelte.

Vi har flere forskellige pakker til flere forskellige priser.

Grundig udredning af dig og din situation

Inden vi påbegynder forløbet, starter vi altid med en fysisk og psykologisk udredning.

Her foretager vores sundhedsfaglige personale forskellige undersøgelser, som danner grundlaget for resten af processen.

På den måde sikrer vi nemlig, at vi møder dig lige præcis dér, hvor du er.

Døgnbehandling med mulighed for afrusning

Hvis du har behov for intensiv støtte i starten af forløbet, vil vi typisk tilbyde dig en plads på en døgnklinik. Her står vores sundhedsfaglige personale klar døgnet rundt til at støtte dig.

Dette er også en mulighed, hvis du skal igennem en afrusning. Her kan medicinsk og psykologisk abstinensbehandling nemlig gøre en stor forskel for at mindske smerter og ubehag.

Fleksibel, ambulant behandling efter dine behov

Størstedelen af vores klienter kommer igennem et ambulant behandlingsprogram. Enten i forlængelse af døgnbehandlingen eller direkte efter udredningen. Her får du nogle faste aftaler på vores klinik, men kan ellers passe din hverdag som vanligt.

Behandlingstilbuddene inkluderer blandt andet:

  •   Individuelle samtaler med en professionel psykolog
  •   Gruppeterapi med andre med samme udfordringer
  •   Træning og undervisning om relevante tematikker
  •   Effektiv NADA akupunktur af erfarne behandlere
  •   Hjælp fra socialrådgivere og/eller familiebehandlere

Vi har også tilbud til pårørende

Et misbrug påvirker ikke blot misbrugeren. Det kan også have store konsekvenser for de nærmeste. Derfor tilbyder vi hos AlfaRehab også behandling og rådgivning til pårørende. Det spænder fra individuelle samtaler med vores erfarne behandlere til behandling i en af vores pårørendegrupper.

Det er nemlig vigtigt at komme ud med alle de følelser og frustrationer, du oplever som pårørende. Ligesom det er vigtigt at få støtte til, hvordan du bedst håndterer situationen og hjælper den afhængige. Den forkerte tilgang kan nemlig ende med at gøre mere skade end gavn.

Er du bekymret for en, du holder af? Så er du altid velkommen til at kontakte os!

Bliv stoffri med privat misbrugsbehandling

Er du klar til at gå i behandling? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde dig. Og husk, at der også findes en række muligheder for finansiering.

Du kan enten ringe på telefon, eller sende en mail til [email protected]. Så gennemgår vi dine muligheder og rettigheder sammen med dig.

Få hjælp nu