Gratis misbrugsbehandling – få professionel hjælp i dag!

Få hjælp i dag

Gratis rådgivning og misbrugsbehandling

Hos AlfaRehab kan du få støtte til at blive ædru og stoffri med vores fleksible misbrugsbehandling – gratis og anonymt. Vi har allerede hjulpet hundredvis af danskere videre i livet, og vi kan også hjælpe dig! Læs mere om dine muligheder herunder.

Det kan virke umuligt at blive ædru og stoffri, når du først er afhængig. Det er derfor ofte nødvendigt at modtage professionel hjælp, og hos AlfaRehab kan du komme i misbrugsbehandling – gratis og anonymt.

Vi støtter dig ikke kun i at arbejde dig ud af din afhængighed. Vi kan også give dig redskaberne til at arbejde med de underliggende problemer bag dit misbrug.

Hvorfor gå i behandling hos AlfaRehab?

Der findes flere forskellige tilbud til misbrugere i Danmark, og vi er et af dem. Vi har behandlingsklinikker i hele landet, og vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig. Herunder kan du læse mere om fordelene ved at gå i behandling hos os.

Behandling for flere typer af misbrug

Hos AlfaRehab kan du modtage behandling for flere forskellige former for afhængighed, som f.eks.:

Så uanset hvad dit misbrug indebærer, har vi set det før og kan hjælpe dig videre. Du skal blot række ud ved at kontakte os, og så finder vi den bedste løsning til netop din situation.

Lad os hjælpe

Har du brug for hjælp til at håndtere et misbrug eller overforbrug af stoffer eller alkohol?

Måske du har brug for hjælp til en pårørende?

Kontakt os helt uforpligtende og hør mere om vores tilbud for hjælp og behandling.

gratis misbrugsbehandling

Ingen krav til betaling eller identifikation

Som borger i en dansk kommune har du ret til at modtage misbrugsbehandling – gratis og anonymt. Hos os er der derfor ingen krav om, at du skal finde pengepungen eller sundhedskortet frem. Og du kan vide dig helt tryg i, at alle vores behandlere har tavshedspligt om din situation.

Behandlere, som kender din situation

Hos AlfaRehab lægger vi stor vægt på erfaring og høje faglige kompetencer, når vi hyrer vores medarbejdere. Du vil derfor kun møde behandlere, som har en stor viden omkring misbrug og mulige behandlingsmetoder.

Derudover har flere af vores ansatte personlige erfaringer med misbrugsmiljøet. Enten fordi de har oplevet det på egen krop, eller fordi de har været pårørende til en misbruger. På den måde har de også et indgående kendskab til din problemstilling, dine behov og dine udfordringer. De har oplevet lidt af hvert, og du behøver derfor ikke frygte at blive dømt ude af dem – uanset din situation.

misbrugsbehandling gratis

Fleksibel og skræddersyet behandling

Ingen er ens, og vi tilbyder derfor aldrig nogen færdiglavede behandlingstilbud. Tværtimod tilpasser vi altid din misbrugsbehandling – gratis og i en dialog med dig. På den måde kommer du igennem et behandlingsforløb, som er skræddersyet til netop dine udfordringer. Samtidigt sørger vi for løbende at tilpasse behandlingen, så den altid har den størst mulige effekt.

Når du er i behandling hos AlfaRehab, kan du f.eks. modtage:

  •   Gruppeterapi med andre, som sidder i samme situation
  •   Individuelle samtaler med en af vores dygtige psykologer
  •   Effektiv NADA akupunktur af en certificeret behandler
  •   Vejledning fra en socialrådgiver eller familiebehandler
  •   Professionel undervisning i relevante emner og evner

Sådan foregår et behandlingsforløb hos os

Som tidligere nævnt er alle vores behandlingsforløb individuelle. Der er derfor ingen forløb, der er ens. Men herunder kan du læse om, hvad det typisk kan indeholde.

Fysisk og psykologisk udredning

Fælles for alle vores klienter er, at vi altid begynder med en grundig udredning af dem og deres problemstillinger.

Og det vil vi også gøre for dig. Det danner nemlig grundlaget for tilrettelæggelsen af dit individuelle behandlingsforløb.

Døgnbehandling og afrusning

Nogle har brug for intensiv støtte i begyndelse af deres behandlingsforløb. Her er et ophold på en døgnklinik et godt valg. Når du modtager døgnbehandling, har du nemlig adgang til lægefagligt personale hele døgnet.

Døgnbehandling er også oplagt, hvis du skal igennem en afrusning. Her kan medicinsk og psykologisk abstinensbehandling nemlig mindske smerter og ubehag, der er forbundet med afrusningen.

Ambulant behandling

Langt de fleste af vores klienter kommer igennem et ambulant behandlingsforløb. Her har du en række faste møder på vores klinik, men kan derudover passe dine øvrige forpligtelser derhjemme.

Det er en god mulighed, hvis du har et studie eller job, du gerne vil passe. Møderne kan nemlig i så fald placeres efter dit skema – f.eks. sent på eftermiddagen eller om aftenen.

Vi hjælper også pårørende til misbrugere

Vi tilbyder ikke kun misbrugsbehandlingen gratis. Vi har også en række tilbud til pårørende, som ikke koster noget. Det gælder ikke blot råd og vejledning til at tackle situationen, men også deciderede pårørendegrupper. Her kan du møde andre pårørende, få frihed til at lufte dine frustrationer samt få redskaber til at håndtere situationen bedst muligt.

Vores pårørenderådgivning kan også hjælpe dig til at hjælpe den afhængige person, du kender. Behandlingsprocessen er nemlig ofte fyldt med udfordringer, konflikter og svære følelser. Og du skal ikke kun passe på dine nærmeste, men også dig selv.

Bliv stoffri med misbrugsbehandling – gratis og anonymt

Er du klar på en uforpligtende snak om dine muligheder? Så tøv ikke, men kontakt os allerede i dag på telefon, eller send os besked.

Vi hjælper dig – uanset om du er bekymret for dig selv eller for en, du holder af.