Alkoholbehandling Aalborg: Få professionel hjælp allerede i dag

Anonym alkoholbehandling Aalborg

Vi hjælper dig af med din afhængighed af alkohol – og vi hjælper også dig der er pårørende og som oplever problemet helt tæt på.

Vores afdeling for alkoholbehandling i Aalborg ligger placeret i en af Aalborgs mest populære områder – nemlig Vesterbro 16 – 18.

Du finder offentlig parkering bag ejendommen og der er let adgang til offentlig transport (bus og tog).

Professionel behandling i mere end 20 år

Få hjælp på vores behandlingscentre i hele landet

Hjælp til pårørende – i grupper eller individuelt,

Ring til os allerede i dag på telefon 35 35 35 81

Du kan også vælge at vi ringer dig op, eller du kan sende os en besked.

Er du pårørende har vi også hjælp til dig – Du er ikke alene!

Anmeldelse-Alfa-Kobenhavn

Taknemmelig!

Jeg kan ikke sige med sikkerhed hvilke del af indsatsen der har været udslagsgivende.

Men summen af kardemommen er, at  jeg i dag ikke længere har behov for at drikke på daglig basis som jeg havde den dag, da jeg ringede.

Anmeldelse-Alfa-Kobenhavn

Fri for alkohol!

Jeg var dybt ulykkelig den dag jeg ringede første gang og jeg drak som en hest! uden at forstå at den sorg jeg søgte glemsel for på bunden af en flaske, blot blev forstærket af  den forpulede alkohol.

Det ved jeg i dag. Og det er helt sikkert takket være mit forløb.

Anmeldelse-Alfa-Kobenhavn

Nu er jeg ædru!

Jeg var på AlfaRehab og fik en fantastisk hjælp. Personalet er super dygtige, og omsorgsfulde,jeg har nu været ædru i 5 et halvt år.

Og uden den mulighed havde jeg ikke været ædru, det er et varmt og trygt sted. De gør det så godt!!

Alkoholbehandling Aalborg hovedindgang

Er alkoholen begyndt at fylde for meget i din hverdag?

Vi har gennem mere end 15 år tilbudt effektiv hjælp til personer med alkoholproblemer. Vi tilbyder fleksible behandlingsforløb, så du både kan bo hjemme og passe dit arbejde, mens du får behandling for dit alkoholmisbrug.

Du kan modtage din behandling, både dag og aften i vores hyggelige og flotte lokaler på Vesterbro i Aalborg, eller du kan gøre brug af vores udkørende eller online alkoholbehandling.

Skal vi hjælpe dig med en tilværelse uden alkohol?

Vores mission er at hjælpe dig tilbage til et ædrueligt liv – et liv uden afsavn eller begrænsninger. Det kan være meget svært at stoppe med at drikke uden hjælp, og vi ved, at der ikke findes én løsning, som passer til alle. Derfor har vi udviklet behandlingsprogrammer, der tilpasses netop dine behov og forudsætninger.

Professionelle behandlere med egen erfaring

Medarbejderne hos AlfaRehab har relevante uddannelser og stor erfaring med behandling af alkohol- og stofmisbrug fra både private og offentlige misbrugsbehandlingstilbud.

Nogle af medarbejderne har også selv prøvet på egen krop, hvordan det er at være misbruger eller pårørende til en misbruger, og derfor har de en særlig forståelse for, hvad vores klienter gennemgår under behandlingen.

Drikker du for meget?

Det kan være svært selv at afgøre om der findes et problem med alkohol.

I denne test kan du måske få en bedre idé om det tid til at bede om hjælp.

Alkoholbehandling Aalborg behandlingsrum
Alkoholbehandling Aalborg venteværelse

Hvorfor vælge vores alkoholbehandling i Aalborg?

Vores klienter og deres pårørende er altid i fokus, og vi lægger vægt på at skræddersy et individuelt behandlingsforløb til netop dine behov.

Her er to gode grunde til, at du skal vælge AlfaRehab som dit behandlingssted:

N

Du møder kompetente og dygtige behandlere

Hos AlfaRehab vægter vi det faglige niveau højt og anvender anerkendte og effektive behandlingsmetoder. Vi er kendt for at have en høj grad af professionalisme blandet med en familiær omgangstone, som vores klienter er glade for.

N

Du møder behandlere, der forstår din situation

Det er vigtigt for os, at vi møder vores klienter og deres pårørende i øjenhøjde og med forståelse for, hvad de gennemgår.

En stor del af vores medarbejdere har prøvet på egen krop, hvordan det er at være alkoholafhængig eller pårørende til en alkoholiker, og derfor har de en helt særlig forståelse for, hvad vores klienter gennemgår under behandlingen.

Alkoholbehandling Aalborg behandlingsrum
Alkoholbehandling Aalborg venteværelse

Ring til os allerede i dag på telefon 35 35 35 81

Du kan også vælge at vi ringer dig op, eller du kan sende os en besked.

Er du pårørende har vi også hjælp til dig – Du er ikke alene!

Sådan foregår alkoholbehandling Aalborg

Er du bosat i Aalborg kommune kan du få gratis og anonym alkoholbehandling og rådgivning på alle kommunale alkoholbehandlingstilbud. Hvis du ønsker behandling hos os, kan du ringe til os og bestille en tid til en uforpligtende samtale.

Fælles for alkoholbehandling er, at der fokuseres på, hvordan den enkelte person kan få værktøjer til at leve et liv uden alkohol. I vores behandling inkluderer vi både pædagogiske, sociale og psykologiske metoder.

Se også: Misbrugsbehandling i Aalborg

“Jeg var aldrig kommet ud af mit alkoholmisbrug hvis ikke jeg havde fået hjælp af Alfa! Bare tanken om at være alene med mit alkoholmisbrug skræmmer mig stadig”

Udredning og afrusning

Når din behandling skal påbegyndes, vil du først blive udredt af sundhedsfagligt personale. Det er en proces, hvor du skal igennem fysiske og psykologiske undersøgelser, så vi kan planlægge det bedste behandlingsforløb for dig.

Udredningen skal også vise os, om du har behov for abstinensbehandling, hvor du gennemgår en periode med afrusning. Dette foregår typisk på en døgninstitution under dagligt lægeligt tilsyn.

Ambulant behandling

Det kan være, at du skal igennem ambulant behandling. Her bor du hjemme og passer dit liv, familie, venner og arbejde eller studie, mens du får behandling hos os, når det passer ind i dit liv.

Det er ofte den bedste løsning for personer, der har et relativt stabilt netværk af venner og familie, men som har brug for professionel hjælp til at stoppe med at drikke.

Måske bliver det nødvendigt at kombinere din døgnbehandling med et ambulant behandlingsforløb, så du kan få intensiv støtte, efter du er kommet hjem igen. Det kan vi hos AlfaRehab sagtens planlægge efter.

Døgnbehandling

Måske vil det være nødvendigt, at du får døgnbehandling i starten af dit forløb. Det kan være fordi, du skal igennem afrusning i et forløb med abstinensbehandling, eller fordi du har behov for intensiv alkoholbehandling.

Denne del af forløbet giver dig ro og tid til at opbygge den selvindsigt og de redskaber, der skal til for at skabe en god og ædruelig hverdag. Du skal arbejde sammen med det sundhedsfaglige personale intensivt med alt det, der ligger bag dit alkoholmisbrug, så du forstår, hvordan dit misbrug er opstået.

Se film om hvordan du kommer i behandling hos AlfaRehab:

Christian Bo er afdelingsleder på vores afdeling i Odense og Aarhus, og fortæller om hvordan du kommer i behandling hos os.

Gratis behandling og alkoholafvænning i Aalborg

I den gamle og smukke bygning på Vesterbro 16-18 i Aalborg finder du AlfaRehab alkoholbehandling. Du bliver mødt af vores meget dygtige behandlerteam, som alle har mange års erfaring med alkoholbehandling.

Flere af vores alkoholbehandlere har personlig erfaring med alkoholmisbrug som enten tidligere alkoholafhængig, eller som pårørende til afhængighed. Og netop derfor vil du opleve en stor forståelse af de bagvedliggende årsager til alkoholisme.

Er du bekymret for en, der drikker for meget?

Som pårørende til en, der drikker for meget, bliver din dagligdag også påvirket af misbruget, men det kan være svært at konfrontere en af sine nærmeste med, at deres alkoholindtag har taget overhånd.

Til gengæld viser det sig, at det næsten altid er de pårørende, der i sidste ende er afgørende for, at en person med et alkoholmisbrug går i behandling.

Hos AlfaRehab tilbyder vi også pårørendeterapi gennem vores pårørendegruppe, hvor du gratis kan få støtte og hjælp til at håndtere alkoholmisbruget, og hvordan du bedst muligt støtter den alkoholafhængige person.

Alkoholbehandling Aalborg

“Kun min hustru og min datter vidste jeg havde et alkoholproblem og har nu været ædru i snart 2 år! Tak til Alfa”

Er du bekymret for en, der drikker for meget?

Som pårørende til en, der drikker for meget, bliver din dagligdag også påvirket af misbruget, men det kan være svært at konfrontere en af sine nærmeste med, at deres alkoholindtag har taget overhånd.

Til gengæld viser det sig, at det næsten altid er de pårørende, der i sidste ende er afgørende for, at en person med et alkoholmisbrug går i behandling.

Hos AlfaRehab tilbyder vi også pårørendeterapi gennem vores pårørendegruppe, hvor du gratis kan få støtte og hjælp til at håndtere alkoholmisbruget, og hvordan du bedst muligt støtter den alkoholafhængige person.

Den svære dialog er vigtig!

Det er typisk de pårørende, der er de første til at se alvoren i drikkeriet, og ofte er de klar over behovet for alkoholbehandling, længe inden alkoholikeren selv når denne erkendelse.

Derfor er det vigtigt at vide, at du som pårørende spiller en afgørende rolle i alkoholikerens behandlingsforløb, og vi vil altid være åbne for at tale med dig om din rolle og dine bekymringer.

Vi ved, at det kan være en svær dialog at tage, og at det kan føre til skænderier, men hvis du er bekymret for personens alkoholforbrug, er det vigtigt at komme i gang med at tale om det. Uanset om det er din partner, forældre, barn, kollega eller ven.