Problemer med alkohol eller stoffer?

AlfaRehab sidder klar til at hjælpe dig.

Få hjælp i dag

Alkohol og misbrugsbehandling

Om du drikker eller tager stoffer hver dag spiller ikke den store rolle. Det der betyder noget er hvor meget disse rusmidler fylder i dit liv, og hvor store konsekvenser de har for dig.

Vi hjælper dig til at få større indsigt i tanke og adfærdsmønstre, der kan fastholder dig i afhængigheden. Du lærer hvordan du fravælger alkohol eller stoffer og får et godt liv uden problemer med rusmidler.

I alle Alfas behandlingstilbud er der fokus på at lære dig at leve på en ny måde.

Behandlingstilbud

Vi behandler voksne i alle aldre.

Alkoholisme og stofmisbrug kan indtræde i alle aldre og skelner ikke ikke mellem social status eller andre faktorer i livet.

Alle har potentialet til at udvikle et skadeligt misbrug og det er almindeligt at have problemer med at stoppe et problematisk forbrug alene.

alfarehab

Få den rigtige hjælp ud af dit misbrug

Uanset hvilken fase du befinder dig i, kan du få støtte og motivation til at fastholde din afholdenhed fra stoffer i vores forskellige ambulante behandlingstilbud.

I vores gruppebehandling får du støtte af andre mennesker, der befinder sig i en situation, der minder om din. Desuden får du hjælp af vores erfarne misbrugsbehandlere, der leder grupperne.

Tilbagefald, eller slips, er en naturlig del af processen henimod stoffrihed. Hvis du tager et tilbagefald undervejs i din misbrugsbehandling, så kan du blive stoffri igen. Måske skal du, i en periode, have et mere intensivt behandlingstilbud for – igen – at blive fri af stofferne?

Behandling for alkohol og stoffer

Familie og pårørende

Vi har i Alfa fokus på din familie, fordi vi har en helhedsorienteret tilgang til misbrugsbehandling.

Vi tilbyder gratis gruppebehandling til alle pårørende og familiebehandling til pårørende til klienter, der er indskrevet i et af Alfas behandlingstilbud.

Vi ønsker i AlfaRehab at yde støtte til pårørende til misbrugere. Vi vil gerne give pårørende en forståelse for de mønstre, der ofte findes i familier påvirket af stofmisbrug og forståelse for den proces, der kendetegner misbrug og afhængighed. Vi mener, at det gavner hele familien på sigt.

Indsigt

Når du får større indsigt i dine adfærdsmønstre, kan du arbejde med at forebygge dit stofindtag.

Adfærd

Lær at leve på en ny måde, hvor du fravælger stoffer og får et liv uden rusmidler og stofmisbrug.

Livet

Du får nye strategier til at løse de bagvedliggende problemer, så du ikke længere har brug for at tage stoffer.

Ambulant behandling for alkohol og stoffer

Lad os hjælpe dig med effektiv behandling

Har du selv brug for hjælp til at håndtere et hashmisbrug eller har du brug for hjælp til at få hjælp til en pårørende?

Kontakt os helt anonymt og vi hjælper dig videre i processen.

FÅ HJÆLP NU