Menu

Anonym misbrugsbehandling i hele Danmark

Få hjælp i dag

Anonym rådgivning og misbrugsbehandling

Med anonym misbrugsbehandling kan DU også komme ud på den anden side af afhængigheden. Med vores fleksible og individuelle behandlingsforløb har vi allerede hjulpet hundredvis af danskere til at få en stoffri og/eller ædru hverdag. Og vi kan også hjælpe dig! Læs mere herunder.

At komme ud af et misbrug er en hård proces med mange op- og nedture. Risikoen for at få et tilbagefald er altid til stede, men det kan lykkes. Det har vi nemlig set igen og igen hos vores klienter.

Hos AlfaRehab kan du også få de nødvendige redskaber til at skabe en ædru og/eller stoffri hverdag. Vi tilbyder nemlig både gratis og anonym misbrugsbehandling i hele Danmark. Og vores erfarne medarbejdere er også klar til at tilrettelægge et skræddersyet forløb for dig!

Hvorfor vælge et behandlingsforløb hos AlfaRehab?

Alle borgere i Danmark har ret til anonym misbrugsbehandling uden betaling. Og hos AlfaRehab står vores professionelle behandlere klar til at hjælpe dig – uden du har behov for at tage pengepungen eller sundhedskortet frem. Det vigtigste for os er, at du har ønsket om at skabe en ædru og/eller stoffri hverdag.

Vi har mange års erfaring med behandling af alle former for afhængighed, inklusiv:

 •   Misbrug af narkotika, som indtages med en injektionssprøjte eller ved snifning
 •   Hallucinogenmisbrug, heriblandt både psilocybinsvampe, cannabis og ketamin
 •   Misbrug af nydelsesmidler, som f.eks. et for højt indtag af alkohol eller nikotin
 •   Medicinmisbrug af bl.a. morfinpræparater, antihistaminer og benzodiazepiner
 •   Blandingsmisbrug, som kombinerer flere forskellige former for afhængigheder

Uanset hvad din situation indebærer, har vi derfor højst sandsynligt set det før. Vi lægger nemlig stor vægt på, at vores behandlere er erfarne og kompetente. Ligesom vi sørger for løbende opdateringer og efteruddannelser, så de altid har adgang til den nyeste viden på området.

Lad os hjælpe

Har du brug for hjælp til at håndtere et misbrug eller overforbrug af stoffer eller alkohol?

Måske du har brug for hjælp til en pårørende?

Kontakt os helt uforpligtende og hør mere om vores tilbud for hjælp og behandling.

anonym misbrugsbehandling

Vores behandling ser på hele din situation

Hos AlfaRehab har vi allerede hjulpet hundredvis af danskere på vej mod en stoffri og/eller ædru hverdag. Og vi er her også for dig! Vores tilgang er baseret på empati og medmenneskelighed, og du vil altid blive mødt i øjenhøjde. Flere af vores medarbejdere har oplevet misbrugets konsekvenser på egen krop – enten som misbruger eller som pårørende. Og de har derfor et indgående kendskab til din situation.

Derudover har vi et stort fokus på problemerne bag afhængigheden. Det vil sige, at vi ikke blot behandler din afhængighed, men også problemstillingerne bag den. Vi ved nemlig, at et misbrug ofte er symptom på en række bagvedliggende udfordringer. Og ved at behandle roden til dit misbrug kan vi også forebygge, at du får tilbagefald i fremtiden.

misbrugsbehandling anonym

Sådan foregår behandlingsforløbet

Som nævnt tilrettelægger vi altid behandlingen til den enkelte person. Vi kigger derfor på dig og dine udfordringer, når vi tilrettelægger et behandlingsprogram. Her er ingen færdige pakkeløsninger eller halvfærdige genveje.

Herunder kan du dog læse mere om, hvordan et behandlingsforløb typisk er sammensat.

Grundig udredning – både fysisk og psykologisk

For at finde de mest effektive behandlingstilbud til dig starter vi altid med en grundig udredning.

Her foretager vores sundhedsfaglige personale en række fysiske og psykologiske undersøgelser af dig.

På den måde danner vi grundlaget for den videre proces.

Døgnbehandling med mulighed for afrusning

Hvis du har brug for intensiv støtte i begyndelse af dit forløb, vil du blive tilbudt en plads på en døgninstitution. Her står vores behandlere klar døgnet rundt for at støtte dig bedst muligt.

Døgnbehandling er også en mulighed, hvis du skal gennem en afrusning. På den måde kan vores lægefaglige personale nemlig give dig konstant abstinensbehandling for at mindske smerter og ubehag.

Ambulant behandling efter dit skema

Langt størstedelen af vores klienter gennemgår et ambulant behandlingsforløb. Her skemalægger vi behandlingen, så det passer ind i din hverdag. Dine møder vil derfor typisk ligge om efterdagen eller aftenen, alt efter hvordan resten af dit program ser ud. Og på den måde kan du fortsat passe dine forpligtelser derhjemme, som f.eks. studie eller arbejde.

Vi har en lang række forskellige behandlingstilbud i vores ambulante klinikker, heriblandt:

 •   Individuelle psykologsamtaler
 •   Certificeret NADA akupunktur
 •   Vejledning fra en socialrådgiver
 •   Møder med en familiebehandler
 •   Undervisning i relevante emner
 •   Struktureret terapi i grupper

Er du bekymret for en, du holder af?

Hos AlfaRehab kan du ikke blot modtage gratis og anonym misbrugsbehandling. Vi har også en række tilbud til dig, som er pårørende til en misbruger.

Er du i tvivl om, hvordan du bedst hjælper den afhængige person? Så kan vores erfarne medarbejdere guide dig videre i processen. Det kan nemlig hurtigt ende i konflikt og skænderier, hvis du bruger en forkert tilgang.

Har du brug for at dele dine tanker og følelser som pårørende? Så er vores pårørendegrupper en god mulighed. Her kan du møde andre i samme situation og få hjælp til også at passe på dig selv. Et misbrug påvirker nemlig ikke bare misbrugeren, men også de pårørende.

Bliv stoffri med anonym misbrugsbehandling

Er du bekymret for dig selv eller en, du holder af? Så står vi klar med professionelle råd og vejledning samt mulighed for fleksibel og anonym misbrugsbehandling. Du skal blot tage det første skridt og række ud.

Så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe!