Alkoholbehandling i Kolding: Få professionel hjælp hos AlfaRehab

Få hjælp i dag

Rådgivning og alkoholbehandling i Kolding

Kom ud af dit misbrug med professionel alkoholbehandling i Kolding. Vi står klar med råd, vejledning og behandling, så du kan få et bedre liv med en ædru hverdag. Kontakt os for en uforpligtende samtale om mulighederne. Læs hvordan her.

Et alkoholmisbrug kan have store konsekvenser for dit liv, din hverdag og dine relationer. Desværre kan det være vanskeligt at komme ud af. Derfor er der ofte brug for professionel støtte og behandling – og her står vi klar til at hjælpe!

 

Hvorfor vælge vores alkoholbehandling i Kolding?

Alle danske borgere har ret til anonym og gratis misbrugsbehandling – uanset om det drejer sig om alkohol eller stoffer. Og hvis du bor i Kolding eller de omkringliggende byer som f.eks. Vamdrup eller Lunderskov, står AlfaRehab klar til hjælpe dig.

Vi tilbyder professionel behandling af alkoholmisbrug, og der er mange grunde til at vælge os.

Få erfarne behandlere med fagligheden i orden

Når du modtager alkoholbehandling i Kolding, er du garanteret et højt fagligt niveau. Alle vores medarbejdere er nemlig erfarne inden for deres felt, og de anvender kun anerkendte og effektive behandlingsmetoder.

Mød behandlere, som forstår din situation

Udover at have en høj faglighed har flere af vores medarbejdere en personlig indsigt i det at have et alkoholmisbrug. Enten har de prøvet det på egen krop eller oplevet at være pårørende. De har derfor et indgående kendskab til, hvad du gennemgår, så de kan yde den bedst mulige støtte.

Når du er i behandling hos AlfaRehab, vil du derfor altid blive mødt i øjenhøjde. Du bliver inkluderet i processen, og sammen tilrettelægger vi det bedste forløb til dig.

Få hjælp til at forstå de underliggende problemer

Hos AlfaRehab anser vi misbruget som et symptom på underliggende problemstillinger. Derfor har vi ikke kun fokus på at hjælpe dig med at nedsætte dit alkoholforbrug, men også afdække problemerne bag.

Vi arbejder med medmenneskelighed, selvstændighed og personlig udvikling. Og som klient hos os vil du ikke kun arbejde mod en ædruelig hverdag. Du vil også lære dig selv bedre at kende.

Lad os hjælpe

Har du brug for hjælp til at håndtere et misbrug eller overforbrug af alkohol?

Måske du har brug for hjælp til en pårørende?

Kontakt os helt uforpligtende og hør mere om vores tilbud for hjælp og behandling.

alkoholbehandling kolding

Modtag flere forskellige typer af behandling

Vores alkoholbehandling i Kolding kan foregå på flere forskellige måder. Vi har en række forskellige behandlingstilbud, som du kan deltage i.

I en dialog med dig sammensætter vores sundhedsfaglige personale det bedste behandlingsforløb til din situation. Dette inkluderer en løbende tilpasning og justering, så du får det størst mulige udbytte.

Behandlingsforløb:

  •   Gruppeterapi med andre i samme situation som dig
  •   Psykologsamtaler og psykiatrisk tilsyn efter behov
  •   Undervisning med fokus på selvindsigt og udvikling
  •   Gruppetræning i kropsbevidsthed og relationer
  •   Omfattende familiebehandling og socialrådgivning
  •   Rådgivning og terapi for at forebygge tilbagefald
  •   NADA akupunktur for at afbalancere krop og psyke

Sådan foregår behandlingsforløbet hos os

Vores alkoholbehandling i Kolding skræddersyes altid til den individuelle person. Herunder kan du læse mere om, hvordan det typisk kommer til at foregå:

Fysisk og psykologisk udredning

Første skridt i ethvert behandlingsforløb er en udredning af din situation. Her vil vores sundhedsfaglige personale foretage en række fysiske og psykologiske undersøgelser.

Det vil give os et godt grundlag for at tilrette din behandling, så den får den bedst mulige effekt.

Døgnbehandling og afrusning

Nogle personer har brug for ekstra støtte i begyndelse af deres afvænning. I sådanne situationer er døgnbehandling en god mulighed. Her vil du nemlig kunne få hjælp af lægefagligt personale hele døgnet rundt for den bedste start på forløbet.

Døgnbehandling er også en god mulighed, hvis du skal igennem en afrusning. Her kan du nemlig have behov for medicinsk og psykologisk abstinensbehandling for at mindske smerter og ubehag.  

Ambulant behandling

Langt de fleste gennemgår et ambulant behandlingsforløb – enten med det samme eller i forlængelse af en periode med døgnbehandling.

Med ambulant behandling kan du fortsætte din hverdag, samtidigt med at du arbejder på dine alkoholproblemer. Her tilrettelægger vi din behandling, så den ligger uden for dine arbejds- eller studietider. På den måde kan du gå til psykologsamtaler, gruppeterapi og lignende uden at bekymre dig om fravær.

Er du bekymret for en, du holder af?

Vi tilbyder ikke kun hjælp til den alkoholafhængige person. Vi kan også hjælpe deres pårørende. Så hvis du er bekymret for en af dine nærmeste, står vi klar med råd og vejledning.

Vi kan både fortælle dig mere om behandlingsmuligheder og rådgive dig i, hvordan du bedst tager samtalen om alkoholproblemerne.

Derudover kan vi også hjælpe dig med at på dig selv. Vi tilbyder nemlig ikke bare alkoholrådgivning, men også gruppeterapi med andre pårørende. Her kan du møde andre i samme situation som dig. Og du kan lære mere om, hvordan du både passer på den alkoholafhængige og på dig selv.

Alkoholbehandling Kolding

Individuel og fleksibel alkoholbehandling i Kolding

Er du bekymret for dig selv eller en af dine nærmeste? Vi står altid klar med professionel råd og vejledning. Så kontakt os uforpligtende på telefonen døgnet rundt, eller send en besked via vores kontaktformular.

Så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe!