Menu

Du er her: Forside » Fortællinger » Brev fra en klient

brev fra en klient

Brev fra en klient

“Mit forløb hos Alfa har givet mig livet tilbage”!

Jeg er så dybt og inderligt taknemmelig for at Anna var der den dag, jeg ringede. Jeg er også stolt og taknemmelig for, at jeg rent faktisk foretog det opkald.

Lige fra første samtale har jeg følt mig grebet, favnet, forstået og støttet – men aldrig fordømt. Anna har været en hånd i ryggen hele vejen på rejsen mod ædruelighed. Ikke en voldsomt anmassende hånd, blot en sikker fast hånd.

At jeg har kunnet ringe eller skrive i alle døgnets 24 timer har været en kolossal tryghed. Jeg er faldet i. BIG TIME. Men med Anna i hånden, har jeg rejst mig og børstet støvet af knæene.

Jeg måtte også køre en tur med antabussen. Det var et nødvendigt støtteben på vejen.

Taknemmelig!!

Jeg kan ikke sige med sikkerhed hvilke dele af indsatsen, der har været udslagsgivende. Men summen af kardemommen er, at jeg i dag ikke længere har behov for at drikke på daglig basis, som jeg havde den dag, da jeg ringede til Anna.

Det sker stadig, at livet byder på en udfordring, der vækker trangen til at tømme en flaske vin eller to, – men så læner jeg mig ind i mine små post-its med budskaber som: ‘Store fødder, der slår rødder.’

Det er en teknik som jeg har lært af Anna og den er i al sin simplicitet genial til at få ro på systemet mit.

I dag vågner jeg med et smil

Jeg var dybt ulykkelig den dag jeg ringede første gang og jeg drak som en hest! Uden at forstå at den sorg jeg søgte glemsel for på bunden af en flaske, blot blev forstærket af den forpulede alkohol. Det ved jeg i dag. Og det er helt sikkert takket være mit forløb hos Anna.

Jeg vågner nu næsten hver dag og smiler. Over at jeg ikke har hovedpine. Over at solen skinner. Over blomsterne i min stue. Over ikke at være kronisk tørstig efter andet end en kop kaffe 😉

Over at jeg har fået/givet mig livet tilbage.

TAK!

Kærligst og med dyb taknemmelighed

XXXXXXX

(Redaktionen hos AlfaRehab er bekendt med afsenders fulde navn og adresse)

Kontakt os for gode råd

Har du brug for hjælp til dig selv, eller en som står der nær? Kontakt os helt uforpligtende og lad os få en fortrolig snak.

Telefonen er åben hele døgnet og du kan altid skrive til os her.