Menu

Hvad er en god alkohol behandler?

Ønsker du at vide mere om ambulant alkoholbehandling?

Hvad er en god alkohol behandler?

Har du først taget den svære beslutning om at modtage alkoholbehandling, er det meget vigtigt at du får hjælp og rådgivning fra en god alkoholbehandler.

Hos Alfa, som er et af de private tilbud, tilbyder vi effektiv alkoholbehandling med individuelle samtaler, kognitiv adfærdsterapi, afrusning og abstinensbehandling.

Ønsker du hjælp til at komme ud af dit overforbrug af alkohol – Så har vi helt sikkert et behandlingsforløb som passer netop dig.

Har du selv et alkoholmisbrug, eller er du måske pårørende?

Kontakt os helt fortroligt og uforpligtende.

Hvad er en god alkohol behandler?
Anmeldelse-Alfa-Kobenhavn

Taknemmelig!

Jeg kan ikke sige med sikkerhed hvilke del af alkoholbehandlingen der har været udslagsgivende.

Men summen af kardemommen er, at  jeg i dag ikke længere har behov for at drikke på daglig basis som jeg havde den dag, da jeg ringede.

Anmeldelse-Alfa-Kobenhavn

Fri for alkohol!

Jeg var dybt ulykkelig den dag jeg ringede første gang og jeg drak som en hest! uden at forstå at den sorg jeg søgte glemsel for på bunden af en flaske, blot blev forstærket af  den forpulede alkohol.

Det ved jeg i dag. Og det er helt sikkert takket være mit forløb.

Anmeldelse-Alfa-Kobenhavn

Nu er jeg ædru!

Jeg var på AlfaRehab og fik en fantastisk hjælp. Personalet er super dygtige, og omsorgsfulde,jeg har nu været ædru i 5 et halvt år.

Og uden den mulighed havde jeg ikke været ædru, det er et varmt og trygt sted. De gør det så godt!!

Hvad er en god alkoholbehandler?

Alkoholbehandlere er dedikerede specialister, der vejleder, rådgiver og behandler både dig med et alkoholmisbrug, men også hele familier som oplever problematikker omkring alkoholmisbruget.

Hos AlfaRehab bruger vi i alkoholbehandlingen en særlig metode, (Heart&Brain), som betyder, at vores behandling er støttende i forhold til dig der modtager behandling for alkoholproblemer.

Særligt tilpasset ambulant behandling til netop dig!

En alkoholbehandler hos Alfa vil derfor aldrig fortælle dig hvad, du skal gøre, men vil derimod, gennem hele behandlingsforløbet, stille støttende, motiverende og inspirerende spørgsmål. Spørgsmål som hjælper dig til selv, at indse hvad, det rigtige er for dig.

Desuden vil du gennem, hele forløbet blive tilbudt samtaler med andre i vores behandlingsteam, såsom læge, psykolog, sygeplejerske mv.

Vi sikrer kvalitet i din ambulante alkoholbehandling

Vores dygtige team har ofte en uddannelse bag sig så som misbrugsbehandler, psykoterapeut, pædagog etc. Fælles for mange i vores team, er at de har personlig erfaring med afhængighed eller som pårørende.

Derfor er de helt klar over din situation allerede inden alkoholbehandlingen starter.

Har du et problem med alkohol?

Det kan være svært selv at afgøre om der findes et problem med alkohol.

I denne test kan du måske få en bedre idé om det tid til at bede om hjælp.

Alkoholtest Resultat Intet

Individuelle samtaler og kognitiv adfærdsterapi

Vi lægger stor vægt på det faktum at mennesker er forskellige og årsagerne til at man bliver afhængig af alkohol er lige så forskellige. Derfor er behandlingen det også.

Der er dog visse fællestræk, når vi taler alkohol behandling. En dygtig behandler taler med sin klient, stiller spørgsmål, lytter, inspirer og motiverer. Altså en stor del af behandlingen består af hvad passer bedst til dig.

Men det der inspirerer og motiverer dig, gælder ikke nødvendigvis for en anden. Derfor har vi mange forskellige personprofiler, som står for vores hjælp og behandling. Således kan vi tilbyde den bedste alkoholbehandling til netop dig.

Er min behandler også min ven?

En alkohol behandler er en støtte og en vejleder. For nogle føles det også som en slags professionel ven fordi man er sammen i en sårbar periode af ens liv, hvor man ofte blotter sine følelser.

Behandleren får derfor ofte en ganske særlig position i en misbrugers liv og er som regel et menneske, der aldrig bliver glemt.

Skal min rådgiver selv være tidligere misbruger?

Hos Alfa er det ikke adgangsgivende som behandler at man selv har været igennem et misbrug eller en afhængighed.

Flere af vores ansatte er dog x’ere fra miljøet, som det generelt er i misbrugsverdenen.

Bor min behandler på stedet?

(ved døgnbehandling)

På et behandlingscenter som Alfa er der ingen af behandlerne, der bor på behandlingsstederne. Alkoholbehandlere er en ansat som møder ind på arbejde, arbejder og tager hjem til sin familie igen.

Ved døgnbehandling er der dog altid professionelle alkoholbehandlere tilstede, som du kan tale med hvis behovet opstår – også efter at din faste behandler er gået hjem.

Tidligere alkoholiker ædru