Menu

Online alkoholbehandling

Vidste du: Du kan modtage din behandling af alkoholmisbrug online?

online alkoholbehandling stemning

Vi tilbyder gratis online alkoholbehandling til dig og andre borgere, der af forskellige årsager ikke har mulighed for, eller ikke ønsker, at møde ind på et behandlingscenter.

Med dette behandlingstilbud, som også indeholder rådgivning med en erfaren behandler, vil du gennem samtaler få et godt indblik i årsagen til dit misbrug og afhængighed af alkohol.

Ønsker du at vide mere om vores online alkoholbehandling eller måske bare en anonym snak omkring behandling generelt?

online alkoholbehandling stemning

Ring til os allerede i dag på telefon 35 35 35 81

Du kan også vælge at vi ringer dig op, eller du kan sende os en besked.

Er du pårørende har vi også hjælp til dig – Du er ikke alene!

Professionel behandling i mere end 20 år

Få hjælp på vores behandlingscentre i hele landet

Hjælp til pårørende – i grupper eller individuelt,

København

Østerbrogade 62, 3TV
2100 København Ø

Odense

Vestergade 48, 4TH
5000 Odense C

Århus

Hans Hartvig Seedorffs Stræde 3, 1 TH
8000 Aarhus C

Aalborg

Vesterbro 16-18
9000 Aalborg C

Anmeldelse-Alfa-Kobenhavn

Taknemmelig!

Jeg kan ikke sige med sikkerhed hvilke del af indsatsen der har været udslagsgivende.

Men summen af kardemommen er, at  jeg i dag ikke længere har behov for at drikke på daglig basis som jeg havde den dag, da jeg ringede.

Anmeldelse-Alfa-Kobenhavn

Fri for alkohol!

Jeg var dybt ulykkelig den dag jeg ringede første gang og jeg drak som en hest! uden at forstå at den sorg jeg søgte glemsel for på bunden af en flaske, blot blev forstærket af  den forpulede alkohol.

Det ved jeg i dag. Og det er helt sikkert takket være mit forløb.

Anmeldelse-Alfa-Kobenhavn

Nu er jeg ædru!

Jeg var på AlfaRehab og fik en fantastisk hjælp. Personalet er super dygtige, og omsorgsfulde,jeg har nu været ædru i 5 et halvt år.

Og uden den mulighed havde jeg ikke været ædru, det er et varmt og trygt sted. De gør det så godt!!

Målgruppen for denne type behandling

Den online alkoholbehandling henvender sig til borgere med et ønske om reduktion af deres alkoholindtag samt til borgere der ønsker at ophøre med at indtage alkohol. Det er derfor ikke nødvendigt at du har taget stilling til hvad dit mål skal være med behandlingen inden opstart.

Online behandling indeholder udelukkende samtaler med en alkoholbehandler, og disse behandlingsmuligheder foregår via kommunikationsplatforme eller via telefon, alt efter hvad der passer den enkelte borger bedst.

Et online forløb vil typisk indeholde en ugentlig samtale, plus korte chek-ins ved akut behov. Desuden er der mulighed for kontakt til vores psykiater og socialrådgiver.

Samtalerne vil hovedsageligt foregå via internettet i dagtimerne i ugens hverdage, og din alkoholbehandling starter med en indledende samtale.

Tilmelding til det digitale behandlingsforløb og alkoholbehandling foregår enten via vores kontaktformular, eller ved at ringe direkte til os på telefon 35 35 35 81.

Husk at du kan være anonym i dit behandlingsforløb og at behandlingen er gratis.

Anonym alkoholtest

Det kan være svært at indse og indrømme, at der findes et alkoholproblem.

I vores test kan du besvare en række spørgsmål og se nærmere på dit forbrug af alkohol.

online alkoholbehandling sofa

Hvordan fungerer en behandling online?

Målet er at du skal stoppe helt med at drikke alkohol, eller kigge på dine alkoholvaner, så du ikke længere føler behov for at drikke lige så meget og derfor risikere at ende ud i en decideret alkoholafhængighed.

Behandlingen indeholder samtaler hvor vi sammen vil have fokus på hvilken betydning alkoholen har haft i dit liv – hvad har den været en hjælp til og hvad har konsekvenserne undervejs været.

I samarbejde med en behandler, undersøges hvilke mønstre og strategier du bør gøre brug af og hvordan du kan bringe dig selv tættere på dine håb og drømme om at komme ud af dit alkoholmisbrug.

I behandlingen kan vi bruge hjemmeopgaver som tager afsæt i netop din situation, dit liv og de punkter hvor du undervejs har udviklet dig.

På den måde vil du få et bedre kendskab til de forandringer et overforbrug af alkohol kan være årsag til og vise netop hvorfor alkoholbehandling kan være den helt rigtige løsning for at opnå de livsændringer du ønsker.

Ring til os allerede i dag på telefon 35 35 35 81

Du kan også vælge at vi ringer dig op, eller du kan sende os en besked.

Er du pårørende har vi også hjælp til dig – Du er ikke alene!

Er du pårørende til en alkoholiker?

Vi tilbyder gratis hjælp til pårørende

Alkoholproblemer berører alle omkring den der har et alkoholmisbrug, og særligt som ægtefælle eller barn berøres man i høj grad af alkoholproblemerne.

Misbrug og alkohol forårsager ofte skilsmisser, vold, stress og generelt utrygge miljøer.

Forskning peger desuden på, at alkoholbehandling er mere effektiv, hvis behandlingen er orienteret mod hele familien. Derfor er der de senere år kommet større fokus på den familieorienterede alkoholbehandling og terapi.

Du står ikke alene – vi har både støtte og gode råd til dig

Vi tilbyder både familiesamtaler, ligesom vi også har gratis pårørendegrupper, hvor  du møder andre i lignende situation som din og desuden tilbyder vi gratis pårørendeterapi.

Over 60% får hjælp gennem en pårørende

Hos AlfaRehab har vi også fokus på, hvordan din familie kan lære at håndtere og arbejde med dit alkoholmisbrug, så I kan styrke jeres relationer og finde nye måder at kommunikere og leve på.

Vi oplever at mere end 60% af alle vi har i behandling, har fået hjælp til opstart fra en pårørende.

Gratis foredrag – også digitalt

Da vi hos Alfa gør utrolig meget ud af at tilbyde ekstra aktiviteter til alle vores klienter, gælder dette naturligvis også de, der går i online rusmiddelbehandling.

Derfor streamer vi rigtig mange af vores foredrag, så du, der tilhører ”online” gruppen også kan høre med.

Du får et personligt login som du blot bruger. Og naturligvis er du helt sikker og vi behandler dine personoplysninger forsvarligt.

Alkoholbehandling på flere sprog

Vores behandlere tilbyder også online alkoholbehandling på flere sprog, så dette ikke skal stå i vejen for et friere liv uden alkoholmisbrug.

Kontakt os helt uforpligtende for at høre mere om alkoholbehandlingen – Du kan altid være anonym.

Alle vores behandlere er altid klar til at hjælpe dig selv der drikker, eller en pårørende til alkoholmisbrug, med alkoholbehandling og alkoholrådgivning.

Vores dygtige team af behandlere er:

✔ Misbrugsbehandlere
✔ Psykiatere
✔ Psykologer
✔ Psykoterapeuter
✔ Misbrugsbehandlere
✔ Sygeplejersker
✔ Socialrådgivere
✔ Mindfulness-undervisere.

Anna Vestergaard – én af vores misbrugsbehandlere udtaler:

– Mange tror jo at det kræver ansigt-til-ansigt at foretage behandlinger og det gjorde jeg faktisk også, men jeg må tilstå, at det digitale også kan noget helt særligt og at det fortrolige og tillidsfulde rum sagtens kan skabes på andre præmisser.

– Der er jo så meget skyld og skam forbundet med misbrug at det er tydeligt, at der er nogen, der er mere trygge på distance eller over telefonen. Og det giver jo god mening, for vi mennesker er jo så forskellige.

– Jeg oplever, at det er et rigtig fint tilbud til flere målgrupper. Nogle har arbejde og magter ikke at skulle ud af døren efter de er kommet hjem.

– Andre har børn og andre forpligtelser, der gør det svært at få plads til fysiske møder i kalenderen og endeligt er der dem, der bor langt væk som aldrig ville i traditionel behandling fordi transporten spændte ben.

– Alle disse målgrupper når vi nu og så skal vi ikke glemme, at vi nu også kan hjælpe og støtte vores klienter mens de er på ferie eller dem, der har en handikap, som står i vejen for transporten.