Effektiv døgnbehandling for ludomani

Få hjælp i dag!

Få hjælp i dag

Professionel døgnbehandling for spilleafhængighed (ludomani)

Med døgnbehandling for ludomani hos AlfaRehab får du intensiv støtte til at komme af med din spilleafhængighed. Vi giver dig de nødvendige redskaber til at skabe en hverdag uden misbrug, og vi har faciliteter i hele landet! Læs mere om dine muligheder herunder.

Oplever du, at pengespillene har taget overhånd i dit liv? Det kan ikke bare føre til økonomiske problemer, men også personlige og helbredsmæssige problemer. Og det kan ramme både unge og gamle. Heldigvis kan afhængighed af spil, gambling og betting godt behandles, og her kan vi hos AlfaRehab hjælpe!

Hvorfor gå i ludomanibehandling hos AlfaRehab?

I Danmark har alle personer ret til at modtage gratis og anonym misbrugsbehandling. Derfor findes der heldigvis også flere forskellige udbydere at vælge imellem – én af dem er AlfaRehab. Vi har mange års erfaring inden for misbrugsbehandling – ikke bare alkoholmisbrug og stofmisbrug, men også spilafhængighed. Og vi har allerede hjulpet mange danskere ud på den anden side af misbruget.

Herunder kan du læse mere om, hvorfor du skal gå i behandling hos os.

Lad os hjælpe

Har du brug for hjælp til at håndtere et misbrug eller overforbrug af pengespil?

Måske du har brug for hjælp til en pårørende?

Kontakt os helt uforpligtende og hør mere om vores tilbud for hjælp og behandling.

Døgnbehandling for ludomani

Mød erfarne og kompetente behandlere

Behandleren spiller en stor rolle for succesraten af et behandlingstilbud. Af den grund hyrer vi udelukkende dygtige medarbejdere med solid erfaring. Du vil derfor kun møde empatiske behandlere, som ved, hvad de taler om, hos os.

Endvidere er det vigtigt for os, at du altid bliver mødt i øjenhøjde. At have et misbrug er allerede fyldt med stigma og tabuer, og det forsøger vi at modvirke gennem empati og medmenneskelighed. Du kan derfor altid føle dig 100 % tryg og anonym hos os.

Få afdækket underliggende udfordringer

Afhængighed opstår sjældent ud af det blå. Ofte ligger der en række underliggende udfordringer bag. Og hvis vi skal mindske risikoen for tilbagefald, er det afgørende også at tage fat i de underliggende udfordringer. I løbet af dit behandlingsforløb hos os vil vi derfor altid kigge på hele din situation og alle dine udfordringer. Det giver dig nemlig de allerbedste vilkår for at skabe en hverdag uden misbrug.

Vælg mellem forskellige behandlingstilbud

Ingen er ens, og derfor lægger vi stor vægt på at kunne tilbyde et bredt udvalg af behandlingstilbud. På den måde er vi sikre på, at vi også har et tilbud til dig. Vi har f.eks. både ambulant behandling og døgnbehandling for ludomani med en række forskellige behandlingstilgange.

Vi kan bl.a. tilbyde dig:

  • ✓ Samtaler med en professionel og erfaren psykolog
  • ✓ Effektiv NADA-akupunktur af en certificeret behandler
  • ✓ Gruppeterapi med andre med samme type udfordringer
  • ✓ Møder med socialrådgivere og familiebehandlere
  • ✓ Undervisning inden for relevante emner og temaer
Døgnbehandling for ludomani

Få hjælp nu

Sådan foregår vores behandlingsforløb

Alle vores forløb er individuelle og skræddersyet til netop dine behov. Derfor er der ikke én fast opskrift på, hvordan et forløb ser ud.

Herunder kan du dog læse mere om, hvordan det kan tage sig ud.

Grundig fysisk og psykisk udredning

Det er vigtigt at kortlægge hele din situation, inden vi påbegynder et behandlingsprogram. Derfor starter vi altid med en grundig udredning med en række forskellige fysiske og psykologiske undersøgelser.

Her får vi et overblik over, hvilken behandlingstilgang der er den bedste for dig.

Døgnbehandling for ludomani

Hvis du har behov for intensiv støtte i begyndelse af dit forløb, vil vi ofte anbefale en indlæggelse på en døgnklinik.

Her kan vores erfarne, sundhedsfaglige personale nemlig hjælpe dig døgnet rundt. Og på den måde mindsker vi også risikoen for tilbagefald i begyndelsen af behandlingsprogrammet.

Døgnbehandling for ludomani kan være en god løsning, hvis

  •   Du har haft problemer med spilafhængighed over længere tid
  •   Du mangler et stærkt netværk af pårørende, som kan støtte dig
  •   Du tidligere har været igennem et behandlingsforløb uden held
  •   Du samtidig kæmper med fysiske og/eller psykiske problemer

Ambulant behandling efter dit skema

Alle vores klienter vil højst sandsynligt komme igennem et ambulant behandlingsforløb. Det sker enten i forbindelse med udredningen eller i forlængelse af et ophold på et døgnbehandlingscenter. Her aftaler du nogle nærmere fastsatte møder med en af vores behandlere.

Fordelen ved ambulant behandling er, at du kan fortsætte din hverdag. Det er nemlig muligt at lægge møderne om morgenen, eftermiddagen eller aftenen, så det passer ind i resten af dit skema.

Er du bekymret for nogen, du holder af?

Oplever du, at en af dine nærmeste sætter tid af fra f.eks. arbejde og familie for at gamble eller spille? Eller er du bekymret for, om deres spillevaner har taget overhånd? Så står vi klar med råd og vejledning til at håndtere situationen bedst muligt.

Afhængighed påvirker nemlig ikke kun misbrugeren. Det påvirker også de pårørende. Uanset om misbruget omhandler alkohol, kokain, gambling eller sportsbetting. Og du kan derfor også have behov for hjælp som pårørende.

Af den grund tilbyder vi ikke kun råd og vejledning. Vi har også nogle strukturerede pårørendegrupper, hvor du kan møde andre i samme situation. Du bør nemlig ikke gå med alle udfordringerne alene!

Kom i døgnbehandling for ludomani hos AlfaRehab

Er du bekymret for dig selv eller en, du holder af? Så kontakt os på telefonen døgnet rundt, eller send en besked via vores kontaktformular.

Så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe!